facebook tracking
Avdelning

Entelios Trading

Connect
Hanterar risker och maximerar möjligheter på elmarknaden

Genom portföljförvaltning och aktiv handel med el och närliggande produkter hanterar Entelios Trading risker och maximerar möjligheter för stora köpare och säljare på elmarknaden. 

Våra kunder finns i hela Norden och vi har kontor i Stockholm, Oslo och Kristiansand. 

Bolaget har sedan 2005 finansinspektionens tillstånd till värdepappershandel. 


Vi som jobbar i LOS Energy Trading

Hur är det att jobba på Entelios?

Entelios har sedan starten 1993 präglats av en entreprenörsanda. Vi sätter alltid kunden i främsta rummet och strävar ständigt efter att hitta på nya, smartare lösningar på kundernas problem.

Vi är ett mindre bolag som är del i en större koncern, Agder Energi, som är en av Norges största vattenkraftproducenter.

Genom att vi är små, så kan vi vara snabba från tanke till handling, samtidigt som vi genom vår ägare har tillgång till mycket resurser från koncernen inom olika områden.

Vi tror på en öppen arbetskultur och försöker värna den genom att alla, inklusive chefer, sitter i öppet kontorslandskap. Med en platt organisation där det är nära till högsta ledningen i bolaget har alla möjligheten att komma till tals.

Det finns stort utrymme för varje medarbetare att ta egna initiativ och påverka vad bolaget gör. Vi tror starkt på "rätt person på rätt plats" och den kraft som finns i en organisation med engagerade medarbetare. Om man trivs med vad man gör och med sina kollegor kommer man ha kul på jobbet och dessutom göra ett bra jobb.

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss, på riktigt. Vi tror på att leva som vi lär och ställer samma höga krav på oss själva som vi gör på våra leverantörer. Vi försöker också, inom ramen för vårt arbetsområde att påverka världen till det bättre. Det gör vi genom att erbjuda våra kunder marknadens mest kompletta erbjudande inom hållbarhetstjänster.

Kom gärna och hälsa på oss, för att bilda din egen uppfattning. Vi bjuder på gott kaffe! :)

 

IMG_3570.JPG

 

Jobbar du redan på Entelios?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@entelios.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor