facebook tracking

VILKA ARBETSUPPGIFTER HAR DU?

Jag arbetar med fakturering, bokföring, redovisning av kostnader och intäkter avseende el för de kunder som köper den tjänsten. 
Arbetar med kundreskontran d.v.s. in- och utbetalningar, räntefakturering och betalningspåminnelser. 

HUR SER EN ARBETSDAG UT FÖR DIG?

En dag efter månadsskiftet ser ut så här: 

Efter ett månadsskifte ska kundens händelser på bankkontot bokföras. Vilket innebär registrering av inbetalningar, manuell återrapportering av utbetalningar och  bokföring av övriga kontohändelser. När allt är klart sker en omvärderingar av kontona, om annan valuta än SEK, och därefter gör man kontoavstämningar.

För vissa kunder ska kostnaderna vidarefaktureras och då tar vi fram statistik på det som är bokfört och förbereder faktureringen.
När faktureringen är klar fortsätter bokföringen och redovisning av föregående månad med t.ex. momsrapporter, balans- och resultatrapporter.

En dag  blir väldigt sällan som man har planerat utan det dyker ofta upp saker som måste lösas akut vilket gör att man ofta har många bollar i luften.


VARFÖR TRIVS DU PÅ ENTELIOS?

Gillar man utmaningar är Entelios en perfekt arbetsplats. Att arbeta inom el-branschen innebär ständigt nya utmaningar då det är en bransch med ständig förändring. 

På Entelios får man chansen att gå vidare inom organisationen om man visar framfötterna oavsett bakgrund.


Utbildning: 2-årig gymnasieutbildning. Utbildningar inom el-branschen, i bokföring, som projektledare. 

Började arbeta hos Entelios: 2005

Innan jag började hos Entelios gjorde jag: Innan jag började min nuvarande tjänst arbetade jag också på Entelios men inom anläggning och balanstjänster där man bl.a. hanterar våra kunders el-anläggningar. Innan dess arbetade jag på Telge Nät med administration och systemutveckling och dessförinnan ett ex antal år och tjänster på dåvarande Telge Kraft nuvarande Entelios.


anna.dahlgren@entelios.com

+46 8 425 185 15

Jobba med mig

Jobbar du redan på Entelios?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@entelios.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor