facebook tracking

Viktor Eidman

Elmarknadsspecialist – Operations

VILKA ARBETSUPPGIFTER HAR DU?

Jag har ansvar för avräkningen som görs varje månad, vilket kort sagt innebär att jag administrerar och kvalitetssäkrar mätvärden från elnätsbolagen innan dessa går ut till faktureringen. I och med kvalitetssäkringen av mätvärden som ständigt görs så kan andra avdelningar lägga så bra prognoser på elinköpen som möjlig och kunderna blir fakturerade rätt volym. Jag har även en hel del kundkontakt, där det ofta är frågor rörande deras anläggningar eller förbrukningsmönster samt uppläggning av nya anläggningar. Elmarknaden är även en bransch i ständig förändring vilket innebär att jag alltid måste vara uppdaterad på nyheter som kan komma att påverka våra olika ansvar på marknaden.

 
HUR SER EN ARBETSDAG UT FÖR DIG? 

En vanlig arbetsdag börjar jag med en kopp kaffe för att sedan sätta igång med dagliga uppgifter som kan vara allt ifrån att svara på nya kundmail eller kika på om några av våra anläggningar sticker ut i deras förbrukningsmönster. Detta brukar följas upp av ett träningspass samt lunch för att sedan ta tag i lite större uppgifter som behöver göras vecko- eller månadsvis. Om alla möten, som kan vara allt från team- till kundmöten, även är avklarade så kan resterande tid läggas på utveckling och förbättringsåtgärder i det fortsatta arbetet.


VARFÖR TRIVS DU PÅ ENTELIOS? 

Jag trivs för att jag får styra lite som jag vill över min tid så att jag hinner träna och och vara social under arbetsdagen. Jag lägger även upp mitt eget veckoschema där det enda jag behöver anpassa mig till är vad andra avdelningar har för deadlines och däremellan kommer jag överens med min närmsta kollega om hur vi ska lägga upp veckan. Jag finner även elbranschen som är i konstant förändring en väldigt intressant marknad med många framtida möjligheter. 


Utbildning: Civilingenjör, Industriell ekonomi

Började arbeta hos Entelios: 2017 

Innan jag började hos Entelios gjorde jag: Avräkningsingenjör hos elnätsföretaget Ellevio


viktor.eidman@entelios.com

0708808564

Jobba med mig

Jobbar du redan på Entelios?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@entelios.com
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor